2018-11-29

Alternatieve verloning

Alternatieve verloning

Wil je als werkgever het loon van je medewerkers zo optimaal mogelijk invullen zonder dat de kosten de pan uit swingen?

Denk er aan dat je via extralegale voordelen een aantrekkelijk pakket kan samenstellen. Klassiekers als maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering zijn al lang geen onbekenden meer.

Maar heb je al gedacht aan een aanbod elektrische fietsen, aanvullende kinderbijslag of waarom niet een abonnement bij de fitnessclub? Heel wat mogelijkheden lenen zich tot het aanvullen van het brutoloon. Vergeet niet dat elk voordeel zijn eigen voorwaarden heeft en ook de wettelijke regels moeten gevolgd worden. Onze HR helden kunnen je adviseren bij het samenstellen van een alternatief loonpakket.

Alternatieve verloning elektrische fietsen

Wil je nog een stapje verder gaan en het engagement van je medewerkers nog meer versterken met een pakket op maat? Dan kan een flexibel in te vullen loonpakket een oplossing bieden. Voor de werkgever resulteert dit in een kosten-neutrale oefening die bovendien vrijblijvend is maar op veel enthousiasme kan onthaald worden.

Nood aan extra advies over alternatieve verloning & extralegale voordelen? Contacteer ons!

Maak kennis met de superhelden van PHR!


PHR Consulting, opgericht in 2008 door Ilse Pauwels, is een team HR en payroll superhelden met de nodige background in HR Management & Payroll.

Maak kennis met ons team

Contacteer ons


Nood aan een HR of Payroll Superheld in uw organisatie? Contacteer ons dan nu!