2019-04-11

HR Superheld in de spotlights: Steffi

HR Superheld in de spotlights: Steffi

Leergierig, accuraat, communicatief en creatief


HR kennis verruimen

Een jaar geleden besloot ik de sprong te wagen en ging ik aan de slag als HR consultant. Ik voelde me tijdens de sollicitatieprocedure onmiddellijk aangesproken door de persoonlijke en down-to-earth aanpak en visie van PHR Consulting.

Ik maakte de switch van een job als dossierbeheerder personeelsadministratie bij de overheid naar een job als HR consultant in de privésector. Mijn directe omgeving reageerde erg uiteenlopend op mijn carrièreswitch: “Een job bij de overheid geef je toch niet zomaar op?”. Maar ik voelde een sterke drang om mijn kennis te verruimen en wist ook dat vrijheid, autonomie en afwisseling heel belangrijk zijn voor mij.
Allemaal factoren die ik terugvond bij het team van PHR Consulting.


Dynamische omgeving
 

“Ik volg regelmatig opleidingen en blijf me zo voortdurend ontwikkelen.”


Als HR consultant ontmoet ik veel nieuwe mensen en dankzij de vele ervaringen die ik opdoe in de verschillende bedrijven, roest ik zeker niet vast in mijn job.
Je moet bovendien snel kunnen schakelen en dat maakt een job als HR consultant zo afwisselend en dynamisch.

Verder krijg ik de kans om regelmatig opleidingen te volgen en me zo voortdurend te blijven ontwikkelen. Ook persoonlijke vaardigheden en talenten worden zo goed mogelijk ingezet.
Zo verloopt mijn huidige opdracht bijna uitsluitend in het Frans: hier komt mijn talenkennis goed van pas en het vormt een mooie extra uitdaging!

Ook de superkrachten van onze HR medewerkers inschakelen? Contacteer ons hier.


Mooie balans

PHR Consulting is een heel open en flexibele werkgever met aandacht voor een goede werk-privé balans. De transparante communicatie, het direct contact met de leidinggevende en de
diverse personeelsactiviteiten en overlegmomenten zorgen ervoor dat ik een goed contact met mijn collega’s behoud.

Mijn vele verlofdagen, flexibele werktijden en dicht bij huis werken ben ik dan misschien kwijt, maar ik kreeg er wel een boeiende en gevarieerde job voor in de plaats!

Zelf deel uitmaken van ons superteam? Bekijk hier onze vacatures.


Onze HR experts

Naast Steffi staan nog 8 andere HR superhelden voor je klaar om je bij te staan op het vlak van Payroll en Human Resources. Ontmoet het team hier.

Nood aan een HR Partner met expertise? Neem hier contact op. Tot binnenkort!

Maak kennis met de superhelden van PHR!


PHR Consulting, opgericht in 2008 door Ilse Pauwels, is een team HR en payroll superhelden met de nodige background in HR Management & Payroll.

Maak kennis met ons team

Contacteer ons


Nood aan een HR of Payroll Superheld in uw organisatie? Contacteer ons dan nu!