2019-03-06

Zonder zorgen op de piste

Zonder zorgen op de piste

Zonder zorgen op de piste


We genoten al van de eerste lentezonnestralen en heel wat mensen gaan er even uit tijdens de krokusvakantie.  Elke werkgever gunt zijn medewerkers welverdiende vakantie maar hoopt uiteraard dat iedereen zonder ongelukken en met opgeladen batterijen terugkeert na de wintersport. De realiteit leert ons dat een (ski)ongeluk snel gebeurd is.
Een goed HR beleid stelt je als werkgever gerust.
 

Hospitalisatie


Bij een skiongeval is hospitalisatie gelukkig niet altijd nodig. Maar mocht dit voorkomen, krijg je als werknemer te maken met dokters- en apotheekkosten.
Al dan niet met loonverlies.

Een werkgever die binnen zijn voordelenpakket een verzekering privé-ongevallen en/of inkomensgarantie heeft opgenomen kan meteen op ziekenbezoek met goed nieuws!
Onze HR superhelden vertellen je graag hoe je dit het best aanpakt.

Een extralegale verzekering privé-ongevallen zorgt ervoor dat je kosten voor doktersbezoeken, consultaties bij kinesisten, apotheekkosten, enz. volledig of gedeeltelijk terugbetaald worden.

Wie bovendien kan genieten van een verzekering gewaarborgd inkomen heeft een mooi remuneratiepakket ter beschikking. Deze verzekering zorgt ervoor dat het plotse inkomensverlies opgevangen wordt wanneer een medewerker arbeidsongeschikt wordt ten gevolge van ziekte of een ongeval in het beroeps- of privéleven.

Je HR strategie bijsturen?


Wil je als werkgever een extra troef bij loononderhandelingen?
Denk gerust aan een uitbreiding van je verzekeringspakket.

Onze HR superhelden geven je graag uitgebreid HR advies.

Contacteer ons team hier.

Maak kennis met de superhelden van PHR!


PHR Consulting, opgericht in 2008 door Ilse Pauwels, is een team HR en payroll superhelden met de nodige background in HR Management & Payroll.

Maak kennis met ons team

Contacteer ons


Nood aan een HR of Payroll Superheld in uw organisatie? Contacteer ons dan nu!